Spoa Spiritualiteit Op Aarde

consultatie wie ben ik? contact webwinkel

Mijn naam is Marleen Bruyninckx. Ik ben geboren in augustus 1969.

In hoofdberoep mag ik al meer dan 22 jaar genieten van het creatief zijn in het maken van porseleinen kronen en bruggen in een tandtechnisch bedrijf. Ik doe dit vier dagen per week.

Daarnaast heb ik een bijberoep, dat ik niet zozeer doe om extra centjes te verdienen, maar vanuit een passie voor het bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en begeleidingswerk. Ik begon in 2004 mijn eigen bedrijfje en gaf het de naam ‘Spoa’. Met deze naam leg ik graag de nadruk op mijn visie dat ware spiritualiteit niet gaat over “wijsheden” over het leven en over zweverige toestanden, maar over het dagelijkse leven zelf en hoe je in dit leven staat en hoe je omgaat met jezelf en anderen, over hoe je de dingen die op je weg komen een plaats en betekenis geeft en hoe je groeit naar het bewust volledig accepteren, zijn en ontplooien van jezelf.  

Ik volgde opleidingen en werd zelf Gordoncommunicatietrainster voor ouders, Reiki Master en Voice Dialogue facilitator en coach. Ik ontwikkelde zelf een zeer intuïtieve manier van werken en maakte mijn eigen “Encaustic Coaching Cards”.  Een tijd geleden deed ik een imago-onderzoek waarin ik veel mensen die mij heel goed kennen, of die klant waren bij mij, vroeg naar feedback. Dit leidde tot deze imago-beschrijving, die je een idee kan geven over mijn manier van werken.