Spoa Spiritualiteit Op Aarde

consultatie wie ben ik? contact webwinkel

Bij mij kom je tot rust, zodat je volledig gefocusd in het NU aanwezig bent en vanuit deze rust heel eerlijk en op je gemak naar jezelf kan kijken, samen met mij. Rust zit in hoe ik praat, doe en luister. Rust zit ook in de sfeer die ik bewust neerzet in mijn praktijkruimte en in mezelf voor elke consultatie. In alle feedback die ik over de jaren heen verzamelde is “rust” het woord dat het vaakst genoemd wordt.

Ik sla de nagel op de kop. In mijn readings of consulten geef ik weer wat ik intuïtief aanvoel en zal ik u vertellen wat naar mijn gevoel gezegd dient te worden. “Je sloeg de nagel op de kop” is een zin die vaak voorkomt in de feedback die ik hierover krijg.  

Bij mij voel je je geaccepteerd en gerespecteerd. Ik heb een groot vertrouwen in mensen en doordat ik hen dat vertrouwen ook schenk, gaan mensen zich gesteund voelen en gestimuleerd. Feedback die ik vaak hoor is dat ze voelen dat ik niet oordeel over hen en dat ze het fijn vinden dat ze fouten mogen maken. Zeker in groepswerk is dit superbelangrijk. In de feedbackformulieren op het einde van een groepscursus zal dan ook steeds staan dat er een heel gemoedelijke, en niet-oordelende sfeer was. Dat mensen zich helemaal op hun gemak voelden.

Doelgericht maatwerk. Ik bespreek wat jouw hulpvraag is en die hulpvraag wordt niet uit het oog verloren. Ik pas me ook aan aan wat voor u “werkt”.

Ik ben zacht confronterend. Dit betekent dat ik u niet naar de mond praat, dat ik mijn mening zal zeggen indien dit nodig is. Maar ik zal dat steeds doen op een manier die niet of zo weinig mogelijk “kwetsend” is. Ik stel vragen die u aan het denken zetten, ik uit geen oordelen maar zal u wel vertellen hoe uw gedrag kan overkomen bij anderen of mezelf. Ik durf ook humor te gebruiken om de confrontatie te verzachten, maar niet te verbloemen. Ik geef scherp en duidelijk terug wat er volgens mij niet klopt, maar zonder oordeel hierover.


Mijn imago / werkwijze.